skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Schakel ons in wanneer je last hebt van ongedierte

  Heb je veel last van ongedierte en ben je op zoek naar een ongediertebestrijder? Schakel Pestec Ongediertebestrijding in. Wij zijn gespecialiseerd in het verdelgen van vlooien, ratten, muizen, duiven en insecten. Denk hierbij aan kakkerlakken, houtworm, zilvervisjes en bedwantsen. Wij hanteren hierbij een milieuvriendelijke aanpak, waarbij wij bij muizen zelfs gifvrij kunnen bestrijden. Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Hiertoe berekenen wij geen voorrijkosten en hanteren wij scherpe prijzen. Zet ons vandaag nog in om jouw ongedierte te verdelgen.

  Last van een plaag?
  Morgen opgelost!

  1

  Bel 085-7604344
  Of vul het offerteformulier in

  2

  Ontvang een prijsopgraaf en maak direct een afspraak

  3

  Binnen 24 uur komen wij langs
  Probleem opgelost

  Effectieve bestrijding van jouw ongedierte

  Zoek niet langer verder naar een bestrijder van jouw ongedierte, zoals vlooien, wespen, kakkerlakken of boktorren. Ook je ratten, duiven, spinnen en muizen kunnen wij verdelgen.
  Wij bestrijden jouw ongewenste indringers of verdelgen deze. Ook staan wij je bij in jouw preventiemaatregelen. Wij zorgen er graag voor dat die vervelende zilvervisjes, bedwantsen of schimmels niet meer terugkomen. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven aan. Mogen wij bij je langskomen voor een snelle, vakkundige en duurzame ongediertebestrijding? Laat ons jouw ongedierte bestrijden en meteen ook de oorzaak van het probleem aanpakken.

  De voordelen van onze ongediertebestrijding

  Bij Pestec profiteer je van vele voordelen. Bij ons werken enkel goed opgeleide en vakkundige specialisten. Wij zijn ruim 40 jaar actief in het bestrijden van ongedierte en het zorgen voor preventieve maatregelen. Wij kunnen diverse soorten insecten en ander ongedierte verdelgen, zoals:

  Laat jouw ongedierte zo gauw mogelijk verdelgen. Dit is namelijk van groot belang.
  Naast dat deze smerig zijn, kunnen bacteriën en ziektes zo gemakkelijk verspreid worden. Ook kan grote schade veroorzaakt worden aan je woning of bedrijfspand. Oftewel, neem snel contact met ons op, zodat wij jouw ongewenste gasten kunnen verdelgen.

  ongediertebestrijding

  Zet ons vandaag nog in voor jouw ongediertebestrijding en preventie

  Heb je veel last in je woning of bedrijfspand van zilvervisjes, spinnen, vlooien of zelfs ratten? Of denk je dat er een plaag wespen, muizen of kakkerlakken in je pand zit? Wij kunnen jouw indringers professioneel bestrijden. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
  Bel naar 085-7604344, stuur een mail naar info@pestecongediertebestrijding.nl of vul ons online contactformulier in. Laat ons jouw ongedierte professioneel bestrijden!

  Gewone Houtworm Bestrijden
  Houtworm / Houtwormkevers
  Boktor Houtworm Verdelgen
  Boktor
  Muizen Bestrijden
  Muizen
  Ratten Bestrijden
  Ratten
  Wespen Bestrijden
  Wespen
  Vlooien Bestrijden
  Vlooien
  Spinnen Bestrijden
  Spinnen
  Duiven Bestrijden
  Duiven
  Kakkerlakken Bestrijden
  Kakkerlakken
  Zilvervisjes Bestrijden
  Zilvervisjes
  Bedwantsen Bestrijden
  Bedwantsen
  Bel direct 085-7604344
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp