skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Houtworm bestrijden met Pestec

  Heb je onlangs meerdere kleine gaten in het hout in je woning of bedrijfspand ontdekt? Wellicht kan er sprake zijn van houtworm. Om verdere schade te voorkomen, kun je het beste direct een professionele houtwormbestrijder inschakelen. Pestec Ongediertebestrijding is in dat geval jouw adres voor een vakkundige en snelle bestrijding. Ga niet zelf aan de slag met het bestrijden van houtworm. Vaak is dit ook niet mogelijk vanwege het feit dat deze soort ongedierte vrij hardnekkig is. Zet daarom Pestec in om je houtworm te bestrijden.

  houtworm bestrijding

  Houtwormbestrijding voor alle soorten houtaantasters

  Je kunt namelijk last hebben van verschillende soorten houtworm. Wellicht heb je last van boktorren, houtwormkevers, spinhoutkevers of klopkevers. Door hout te eten, groeien deze insecten en zullen zij steeds meer schade veroorzaken aan het hout. Heb je last van een van deze soorten insecten? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij passende maatregelen kunnen treffen. Weet je niet zeker of er sprake is van houtworm? Neem contact op voor vrijblijvend advies!

  Onze werkwijze bij het verdelgen van houtworm

  Wanneer wij jouw houtworm bestrijden, gaan we professioneel te werk. Zo zorgen wij dat deze insecten effectief bestreden worden. Wij zetten hierbij preventieve maatregelen in, zodat de insecten niet gauw terugkomen. Mogen wij bij je langskomen voor een effectieve bestrijding? Wij zijn zowel voor particulieren als bedrijven inzetbaar. Laat ons je ongewenste insecten verdelgen en de oorzaak hiervan achterhalen.
  Wij hanteren een milieuvriendelijke aanpak. Handig te weten is dat wij geen voorrijkosten rekenen en scherpe prijzen aanbieden. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00. Neem vandaag nog contact met ons op zodat we jouw insecten snel kunnen verdelgen.

  Voordelen van houtworm bestrijden met PESTEC

  Wist je dat wij je vele voordelen te bieden hebben indien je kiest voor onze houtwormbestrijding? Wij zijn ruim 40 jaar actief in de ongediertebestrijding en preventie. Daarbij hebben wij professionele, goed opgeleide vakmensen in huis en garanderen wij een effectief resultaat. Je kunt bij ons rekenen op een vrijblijvende offerte en geen voorrijkosten!

  Naast houtworm, kunnen wij verschillende insecten voor je verdelgen. Denk hierbij aan:

  Laat ons meteen jouw insecten verdelgen, zodat je hout niet nog meer beschadigd.
  Zet ons vandaag nog in voor een effectieve bestrijding!

  houtwormbestrijding Pestec

  Laat ons de ongewenste houtworm bestrijden

  Wens je dat gaten in jouw hout voorgoed verleden tijd zijn? En wil je die vervelende boktorren en klopkevers duurzaam laten bestrijden? Neem dan direct contact op met Pestec en maak een afspraak. Bel naar 085-7604344, stuur een mail naar info@pestecongediertebestrijding.nl of vul ons online contactformulier in. Laat ons je houtworm bestrijden en preventieve maatregelen nemen!

  Bel direct 085-7604344
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp