skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

40 jaar specialist in het verwijderen van houtworm

Houtwormen kunnen jouw houtwerken ernstig vernielen. Zie jij gaatjes ontstaan in je houten vloer, vensterbank of draagbalken? Dan heb je waarschijnlijk last van houtaantasters. Als u niet snel handelt loopt u het gevaar dat uw houtwerk totaal wordt vernield. Twijfel daarom geen moment en neem dus snel contact op met Pestec ongediertebestrijding. Onze specialisten zijn 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00 en maken gebruik van milieubewuste bestrijdingsmiddelen.

Mede doordat wij geen voorrijkosten rekenen kan Pestec scherpe prijzen en snelle service bieden. Twijfel niet langer en neem nu contact met ons op zodat wij snel uw houtwormen kunnen bestrijden en beschermen tegen verdere aantasting.

houtworm houtaantasters bestrijden
houtaantasters

7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00 en eerlijke prijzen

Onze ongediertebestrijding zijn specialisten en dat neemt veel voordelen met zich mee. Met onze 40 jaar ervaring is geen klus ons te groot. Wij hanteren milieuvriendelijke bestrijdingsmethoden. Ook zijn onze specialisten vakkundig opgeleid en 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00.

Onze voordelen zijn:

  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • eerlijke prijzen
  • geen voorrijkosten
  • 40 jaar ervaring
  • milieubewuste bestrijding

Snel en effectief van uw houtworm af

Wacht geen seconde als je last hebt van houtworm of andere houtaantasters zoals boktorren. Neem zo snel mogelijk contact op met onze specialisten. Wanneer boktorren zich nestelen laten ze gaten achter van 6 tot 9mm groot. Deze insecten leggen veelvoudig eieren in het hout. Wanneer deze eieren uitkomen, scharen de larven zich in spleten en gaten. Zodoende wordt de schade aan het hout nog groter. Als je dit probleem niet snel aanpakt is de schade niet te overzien. Ook zetten wij preventieve maatregelen in zodat de houtaantasters niet terug zullen komen.

houtaantasters bestrijden

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u houtworm in uw woning of bedrijfspand? Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie. Onze verdelger neemt ook maatregelen om houtaantasters te weren. Bel naar 015-8872269, stuur een mail naar info@pestecongediertebestrijding.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag langs voor een vakkundige verdelging van jouw houtwormen.

Bel direct 015-8872269
WhatsApp chat
Versturen via WhatsApp