skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Overlast van vlooien? Bel Pestec Ongediertebestrijding

  Vlooien zijn een ronduit vervelende vorm van ongedierte. Vooral honden en katten hebben hier last van, omdat vlooien zich in de vacht van jouw huisdier nestelen. Dit levert voor jouw trouwe viervoeters veel jeuk en irritatie op. Zie je dus bijvoorbeeld je hond zich veel regelmatiger krabben dan gewoonlijk? Dan is de kans groot dat je hond vlooien heeft. Hiervoor zijn middelen te koop bij verschillende winkels, waardoor je je hond van het probleem kunt afhelpen. Maar daarmee is het niet helemaal opgelost, want je hond heeft het vlooienprobleem dan al door het huis verspreid. Vooral vloerbedekking, kleden en banken zijn plaatsen waar vlooien en hun eitjes zich nog makkelijk kunnen bevinden. Voor een effectieve en totale bestrijding van dit probleem, bel Pestec Ongediertebestrijding.

  Vlooien: de oorzaken en gevolgen

  In de meeste gevallen zijn vlooien jouw huis binnengedrongen via je huisdier, meestal honden en katten. Hier valt weinig tegen te doen. In veel situaties wordt bijvoorbeeld jouw hond besmet door een andere hond tijdens een uitlaatbeurt. De gevolgen zijn vervelend, want jouw huisdier zit opgescheept met hardnekkige jeuk en irritatie aan vacht en huid. Vaak worden de vlooien door je hond of kat ook nog eens verspreid door het huis. Je huisdier verzorgen met middeltjes is dan ook maar een tijdelijke oplossing. Voor een grondige aanpak zal je woning vlooienvrij gemaakt moeten worden. Pestec Ongediertebestrijding heeft daarvoor de ideale methoden en middelen in huis.

  Vlooien bestrijden
  Vlooien

  Kies Pestec Ongediertebestrijding en profiteer van vele voordelen

  Bij Pestec Ongediertebestrijding hebben wij meer dan 40 jaar ervaring in het vak van de ongediertebestrijding. Bij ons werken alleen goed opgeleide professionals die over de juiste kennis en kunde beschikken. Voor elk ongedierteprobleem kunnen wij daarom een pasklare oplossing bieden. De volgende handelsmerken maken de Pestec-werkwijze uniek:

  • Enkel goed opgeleide en vakkundige specialisten
  • Eerlijke prijzen; geen voorrijkosten
  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • Op aanvraag een gifvrije bestrijding (bij muizenbestrijding)
  • Milieubewuste bestrijdingsmethoden
  • Na verdelging ook maatregelen ter preventie

  Vlooien

  Neem contact op bij een huisdier met vlooien

  Wanneer jouw hond of kat zich opeens regelmatig en vol overgave krabt, dan heeft deze waarschijnlijk last van vlooien. En daar blijft het niet bij, want in een mum van tijd wordt dit ongedierte door het huis verspreid. Om echt van dit probleem af te komen, kun je het best kiezen voor een duurzame oplossing. Kies dan voor Pestec Ongediertebestrijding. Neem contact met ons op via 085-7604344. Een bericht sturen kan ook, namelijk per e-mail via info@pestecongediertebestrijding.nl of via ons online contactformulier. Neem snel contact met ons op en laat ons uw huisdier en woning ontdoen van vlooien.

  Bel direct 085-7604344
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp