skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Ratten in huis? Schakel professionele vakmensen in

  Ratten zorgen voor veel overlast in woningen en bedrijfspanden. Net als muizen zijn ze op zoek naar warmte en voedsel. Vaak zijn deze ongewenste gasten eenvoudig te voorkomen maar lastig te bestrijden. Gif mag nooit worden gebruikt voor de bestrijding in Nederland. Vandaar dat wij bij Pestec Ongediertebestrijding werken met preventieve maatregelen. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring en weten ook de juiste vallen en klemmen correct te plaatsen. Op deze milieuvriendelijke wijze zorgen ervoor dat de dieren niet onnodig hoeven te lijden. Neem direct contact op als je meer wilt weten over onze werkwijze bij het weren en bestrijden van ratten.

  Problemen en oorzaken van Ratten

  Vaak zorgen ratten in huis voor schade aan je woning en gezondheid. Ze brengen vaak bacteri├źn en virussen met zich mee waardoor ze nare ziektes kunnen overbrengen. Denk daarbij aan E. Coli, de ziekte van Weil, paratyfus, salmonellosen, tuberculose, pseudovogelpest en varkenspest. Op deze ongewenste gasten leven ook parasieten zoals luizen, vlooien, mijten en teken. Dit is zowel schadelijk voor jezelf en je medebewoners als je huisdieren. Helaas kunnen deze beestjes ook veel knaagschade toebrengen aan materialen in je huis. Denk daarbij aan het knagen aan je, meubels, kabels en buizen. Dit kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Pas ook op met etenswaren, dit kan zorgen voor een besmetting.

  Onze effectieve werkwijze en de voordelen

  Wanneer je ons inschakelt om de ratten te weren of bestrijden, ben je verzekerd van een optimaal resultaat. Zo brengen wij eerst in kaart wat de grootte en hevigheid is van de plaag. Daarna stellen wij een aanpak op waarbij we de juiste en milieuvriendelijke middelen inzetten. Heb je last van een andere soort ongedierte zoals muizen, wespen, zilvervisjes of spinnen? Ook dan staan we voor je paraat. Daarnaast profiteer je altijd van:

  • Enkel goed opgeleide en vakkundige specialisten
  • Eerlijke prijzen; geen voorrijkosten
  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • Op aanvraag een gifvrije bestrijding (bij muizenbestrijding)
  • Milieubewuste bestrijdingsmethoden
  • Uitstekende preventiemaatregelen

  Ratten

  Schakel onze specialisten in voor de bestrijding van ratten

  Helaas gaan ratten niet vanzelf weg, schakel daarom onze professionele specialisten in van Pestec Ongediertebestrijding. Naast de vakkundige bestrijding geven wij je ook tips hoe je ze in het vervolg voorkomen. Vraag meer informatie aan of maak direct een afspraak via
  085-7604344, per e-mail via info@pestecongediertebestrijding.nl of door een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Wij zijn jouw professionele bestrijder op het gebied van ongedierte zoals ratten!

  Bel direct 085-7604344
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp