skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Professionele Ontsmetting met krachtige desinfectiemiddel

  Als extra hygiënemaatregel kiezen veel mensen voor het desinfecteren van hun winkel, school, kantoor of huis. Een goede hygiëne is van cruciaal belang in het voorkomen van verdere besmetting op de werkvloer of in winkels. Het professioneel desinfecteren van ruimtes richt zich op het doden van virussen en bacteriën.

  Hoe wordt mijn ruimte gedesinfecteerd?

  Onze specialisten komen langs in uw winkel of school, en zijn gemiddeld 2 uur bezig met de spuitbehandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat 99% van de bacteriën/virussen per direct dood gaan en verdere verspreiding dus niet kan plaatsvinden. Zelf bent u tijdens deze behandeling niet aanwezig in uw pand, nadat onze specialisten de behandeling volledig hebben uitgevoerd kunt u weer veilig uw pand betreden.

  Wij maken gebruik van een krachtig werkend desinfectiemiddel tegen bacterien, schimmels en virussen. Dit middel behoudt zijn werking voor langere tijd en is geschikt voor apparatuur en materialen die in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren. Ook geschikt voor:
  –  ruimtes voor het verblijf van mensen
  – drinkwatertanks
  – vloeren, wanden, meubilair, etc.
  – ziekenhuizen en andere instellingen in de gezondheidszorg

  werkwijze

  1. Onze specialisten komen bij u langs
  2. U kunt tijdens het desinfecteren niet in het pand aanwezig zijn. (gemiddeld twee uur)
  3. Na de behandeling kunt u direct weer veilig uw pand betreden.

  Waarom mijn pand laten desinfecteren?

  Een goede hygiëne is van groot belang in de strijd tegen verspreiding van bacteriën en virussen. Door uw winkel of school professioneel te laten desinfecteren bestrijd uw deze bacteriën en virussen en kiest u voor een goede hygiëne.

  Uiteraard kunt u er zelf alles aan doen om zo hygiënisch mogelijk te werk te gaan, denk hierbij aan uw handen tijdig te wassen en het schoonhouden van alle oppervlakten. Voor een veilige en compleet hygiënische ruimte, kunt u het best kiezen voor een professionele desinfectie.

   

  Voor vragen en adviezen, neem direct contact op!

  Bel direct 085-7604344
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp