skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Wij bestrijden jouw insecten vakkundig

  Heb je last van vervelende insecten in jouw woning of bedrijfspand? En zoek je een ongediertebestrijder? Zet Pestec Ongediertebestrijding in voor een professionele en vakkundige bestrijding. Je kunt bij ons terecht voor het verdelgen van houtworm, zilvervisjes, kakkerlakken, bedwantsen, vlooien en wespen. Onze aanpak hierbij is zeer milieuvriendelijk.  Onze ongediertebestrijding is 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00. Profiteer van onze scherpe prijzen en het feit dat wij geen voorrijkosten berekenen. Neem direct contact met ons op, zodat wij jouw insecten gemakkelijk en snel kunnen verdelgen.

  Gewone Houtworm Bestrijden
  Houtworm / Houtwormkevers
  Boktor Houtworm Verdelgen
  Boktor
  Wespen Bestrijden
  Wespen
  Vlooien Bestrijden
  Vlooien
  Spinnen Bestrijden
  Spinnen
  Kakkerlakken Bestrijden
  Kakkerlakken
  Zilvervisjes Bestrijden
  Zilvervisjes
  Bedwantsen Bestrijden
  Bedwantsen

  Wij verdelgen jouw ongewenste insecten effectief

  Wanneer je op zoek bent naar een ongediertebestrijding die jouw insecten effectief verdelgt, hoef je niet langer verder te zoeken. Wij bestrijden en verdelgen die vervelende zilvervisjes, spinnen, wespen of kakkerlakken binnen no time. Hierbij maken wij ook gebruik van preventieve maatregelen, zodat deze niet meer terugkomen. Mogen wij bij je langskomen om jouw houtworm, vlooien of bedwantsen duurzaam te bestrijden? Of je nu particulier bent of een eigen bedrijf hebt, wij komen graag langs om je insecten te verdelgen en de oorzaak
  te achterhalen.

  Profiteer van onze voordelen

  Onze ongediertebestrijding heeft u vele voordelen te bieden. Al ruim 40 jaar zijn wij actief in de bestrijding van ongedierte en het verzorgen van preventieve maatregelen. Onze specialisten zijn vakkundig en goed opgeleid. Wij kunnen verschillende insecten en ongedierte verdelgen. Denk aan:

  Zet ons direct in om jouw insecten te verdelgen. Dit ongedierte kan namelijk ziekteverwekkend zijn door de bacteriën en ziektes die zij met zich meedragen. Daarbij kan er veel schade worden veroorzaakt aan je bedrijfspand of woning. Kortom, neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij bij je langs kunnen komen voor een effectieve bestrijding.

  Insecten bestrijden

  Laat ons vandaag nog langskomen voor een effectieve bestrijding

  Ben je die wespen, zilvervisjes of kakkerlakken in je woning of bedrijfspand ook beu? Of wil je ons jouw bedwantsen of boktorren laten bestrijden? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak. Bel naar 085-7604344, stuur een mail naar info@pestecongediertebestrijding.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag langs voor een vakkundige verdelging van jouw ongewenste insecten.

  Bel direct 085-7604344
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp