skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Last van een boktor? Bel Pestec

  Heeft zich een boktor in je hout genesteld? Laat Pestec Ongediertebestrijding deze boktorren vakkundig bestrijden. De insecten kunnen een huisconstructie namelijk flink beschadigen. Ze tasten voornamelijk zachte houtsoorten aan, waardoor het bestrijden hiervan zeker een noodzaak is. Dit specialistische werkje kun je dan ook beter overlaten aan een echte professional. Deze insecten houden zich namelijk diep in het hout schuil en zijn daardoor lastig te vinden. Zet daarom Pestec in om de boktor in het hout te verdelgen.

  Een boktor herkennen

  Of er sprake is van een boktor in het hout, kun je eenvoudig herkennen door de afmetingen van de gaten. Deze gaten zijn vaak zo’n 6 tot 9 mm groot. De insecten leggen veelvuldig eieren. Wanneer deze eieren uitkomen, scharen de larven zich in spleten en gaten. Zodoende wordt de schade aan het hout nog groter. Ervaar je veel last van deze insecten? Benader ons dan snel, zodat wij verdere schade kunnen voorkomen.

  boktor houtworm verdelgen
  Boktor

  Zo bestrijden we de boktor in het hout

  Indien wij jouw ongewenste gasten mogen bestrijden, gaan wij vakkundig aan de slag. Wij bestrijden de boktorren effectief, waarbij ook preventieve maatregelen worden ingezet. Zo zul je er niet gauw meer last door ervaren. Mogen wij bij je langskomen om deze insecten effectief te verdelgen? Dan stellen wij ook direct de oorzaak van deze plaag vast. Zowel als particulier als met een eigen bedrijf kun je gebruik maken van onze diensten. Wij maken gebruik van een milieuvriendelijke aanpak. Tevens bieden wij je scherpe prijzen en betaal je bij ons geen voorrijkosten. Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Van deze voordelen profiteer je

  Kies je ook voor Pestec? Al velen zijn je voorgegaan. Bij ons profiteer je van het voordeel dat wij ruim 40 jaar ervaring hebben in de ongediertebestrijding en preventie. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en zeer professioneel. Wij verdelgen naast de boktor ook andere soorten ongedierte. Denk aan:

  Zet ons in, zodat wij snel en vakkundig deze boktor kunnen verdelgen. Laat ons vandaag nog bij je langskomen.

  Boktor

  Neem vandaag nog contact met ons op

  Mogen wij de gaten in het hout nader komen bekijken en een effectieve bestrijding realiseren? Laat ons je van deze vervelende houtwormen verlossen.
  Neem contact op met Pestec en plan een afspraak in. Bel naar 085-7604344, stuur een mail naar info@pestecongediertebestrijding.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag langs om de boktor effectief te verdelgen.

  Bel direct 085-7604344
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp