skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

Kies Pestec Ongediertebestrijding tegen overlast van duiven

Met name in steden vormen duiven steeds meer en vaker een bron van overlast. Ze zijn vaak met velen, maken een hoop lawaai en laten overal hun uitwerpselen achter. Op het dak of aan de gevels van jouw woning of bedrijfspand wil je dit natuurlijk niet hebben. Maar wist je al dat er wel degelijk manieren zijn om duiven te weren? Pestec Ongediertebestrijding beschikt over de juiste werkwijzen om duivenoverlast bij en rond jouw huis te voorkomen. Lees verder voor meer informatie of neem contact met ons op.

Oorzaken en gevolgen van duiven

Dat er duiven in jouw omgeving wonen, daar kan niemand iets aan doen. Vooral in steden zijn duivenpopulaties groeiende, vooral omdat zij daar geen natuurlijke vijanden hebben. Vaak komen ze op daken of gevels van gebouwen zitten en maken ze aldaar veel lawaai. Of erger nog: ze laten overal hun uitwerpselen achter. Die wil je natuurlijk niet op jouw huis. Naast dat het smerig en moeilijk schoon te maken is, is het ook nog eens uiterst onhygiƫnisch. Wanneer je deze overlast ervaart kun je daarom het best snel contact opnemen met Pestec Ongediertebestrijding.

Duiven

De unieke werkwijze van Pestec Ongediertebestrijding

Pestec Ongediertebestrijding bestaat al 40 jaar en in al die tijd zijn wij voor onze klanten een betrouwbare partner gebleken. Geen wonder, want wij hebben alleen goed opgeleide en ervaren professionals in dienst. Voor elk ongedierteprobleem bieden wij een passende oplossing. Wij beschikken bovendien over een uitgebreid scala aan mogelijkheden om preventief op te treden. Door voor het voorkomen van overlast van duiven gebruik te maken van de diensten van Pestec Ongediertebestrijding, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Enkel goed opgeleide en vakkundige specialisten
  • Eerlijke prijzen; geen voorrijkosten
  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • Op aanvraag een gifvrije bestrijding (bij muizenbestrijding)
  • Milieubewuste bestrijdingsmethoden
  • Uitstekende preventiemaatregelen

houtworm bestrijder

Duiven bestrijden
Duiven

Last van duiven rond je woning of bedrijfspand? Contacteer ons

Heb je regelmatig last van lawaai van duiven rond je woning? Of vind je vaak hun uitwerpselen terug op jouw daken en gevels? Neem dan eens contact op met Pestec Ongediertebestrijding en laat ons het probleem in kaart brengen. Wij nemen vervolgens preventieve maatregelen waardoor de overlast binnenkort verdwenen zal zijn. Je kunt ons altijd telefonisch bereiken via 015-8872269, per e-mail via info@pestecongediertebestrijding.nl of door een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Wij zorgen er daarna voor dat de hinder van aanwezige duiven rond jouw huis snel tot het verleden behoort.

Bel direct 015-8872269
WhatsApp chat
Versturen via WhatsApp