skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

Schakel ons in wanneer je last hebt van ongedierte

Heb je veel last van ongedierte en ben je op zoek naar een ongediertebestrijder? Schakel Pestec Ongediertebestrijding in. Wij zijn gespecialiseerd in het verdelgen van vlooien, ratten, muizen, duiven en insecten. Denk hierbij aan kakkerlakken, houtworm, zilvervisjes en bedwantsen. Wij hanteren hierbij een milieuvriendelijke aanpak, waarbij wij bij muizen zelfs gifvrij kunnen bestrijden. Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Hiertoe berekenen wij geen voorrijkosten en hanteren wij scherpe prijzen. Zet ons vandaag nog in om jouw ongedierte te verdelgen.

Last van een plaag?
Morgen opgelost!

1

Bel 015-8872269
Of vul het offerteformulier in

2

Ontvang een prijsopgraaf en maak direct een afspraak

3

Binnen 24 uur komen wij langs
Probleem opgelost

Effectieve bestrijding van jouw ongedierte

Zoek niet langer verder naar een bestrijder van jouw ongedierte, zoals vlooien, wespen, kakkerlakken of boktorren. Ook je ratten, duiven, spinnen en muizen kunnen wij verdelgen.
Wij bestrijden jouw ongewenste indringers of verdelgen deze. Ook staan wij je bij in jouw preventiemaatregelen. Wij zorgen er graag voor dat die vervelende zilvervisjes, bedwantsen of schimmels niet meer terugkomen. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven aan. Mogen wij bij je langskomen voor een snelle, vakkundige en duurzame ongediertebestrijding? Laat ons jouw ongedierte bestrijden en meteen ook de oorzaak van het probleem aanpakken.

De voordelen van onze ongediertebestrijding

Bij Pestec profiteer je van vele voordelen. Bij ons werken enkel goed opgeleide en vakkundige specialisten. Wij zijn ruim 40 jaar actief in het bestrijden van ongedierte en het zorgen voor preventieve maatregelen. Wij kunnen diverse soorten insecten en ander ongedierte verdelgen, zoals:

Laat jouw ongedierte zo gauw mogelijk verdelgen. Dit is namelijk van groot belang.
Naast dat deze smerig zijn, kunnen bacteriën en ziektes zo gemakkelijk verspreid worden. Ook kan grote schade veroorzaakt worden aan je woning of bedrijfspand. Oftewel, neem snel contact met ons op, zodat wij jouw ongewenste gasten kunnen verdelgen.

ongediertebestrijding

Zet ons vandaag nog in voor jouw ongediertebestrijding en preventie

Heb je veel last in je woning of bedrijfspand van zilvervisjes, spinnen, vlooien of zelfs ratten? Of denk je dat er een plaag wespen, muizen of kakkerlakken in je pand zit? Wij kunnen jouw indringers professioneel bestrijden. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Bel naar 015-8872269, stuur een mail naar info@pestecongediertebestrijding.nl of vul ons online contactformulier in. Laat ons jouw ongedierte professioneel bestrijden!

Gewone Houtworm Bestrijden
Houtworm / Houtwormkevers
Boktor Houtworm Verdelgen
Boktor
Muizen Bestrijden
Muizen
Ratten Bestrijden
Ratten
Wespen Bestrijden
Wespen
Vlooien Bestrijden
Vlooien
Spinnen Bestrijden
Spinnen
Duiven Bestrijden
Duiven
Kakkerlakken Bestrijden
Kakkerlakken
Zilvervisjes Bestrijden
Zilvervisjes
Bedwantsen Bestrijden
Bedwantsen
Bel direct 015-8872269
WhatsApp chat
Versturen via WhatsApp