skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Een zwam ontdekt? Zet Pestec Ongediertebestrijding in

  Heb je onlangs een zwam in je woning of bedrijfspand ontdekt? Laat Pestec Ongediertebestrijding deze professioneel verdelgen. Hout dat al langere tijd vochtig is, wordt aangetast, waardoor houtrot tot stand komt. Hierdoor kan de houten constructie binnen een mum van tijd verzwakken. Indien je een huiszwam hebt, kan de draagkracht van het hout al binnen een half jaar fors verminderen. Doordat de huiszwam door de metselmortel heen gaat, kunnen ook naast gelegen panden aangetast worden. Elke zwamsoort behoeft een specifieke aanpak. Laat daarom Pestec de zwam effectief bestrijden.

  Hoe herken je een zwam?

  Je kunt de zwam aan diverse dingen herkennen. Zo ziet deze er veelal uit als een bruine plak met witte randen. Het kan ook een gele plak met lichtere randen zijn, evenals een dichte witte schimmelwolk. Ze zijn veelal te vinden in hout. Vooral in houten constructies in woningen. Uit dit hout wordt vocht onttrokken, waarbij het hout steeds meer vervalt. Grijp je niet op tijd in, dan loopt je woning groot gevaar. Het is dan ook zeer verstandig tijdig onze professionele ongediertebestrijding in te schakelen, zodat wij de zwam geheel kunnen verwijderen.

  Zwam bestrijden
  Huiszwam

  Hoe wij de zwam verdelgen

  Indien je ons inzet om deze vervelende schimmel aan te pakken, kun je erop rekenen dat wij zorgvuldig te werk gaan. Wij bestrijden de oorzaak en zetten ook preventieve maatregelen in. Op die manier zal de schimmel niet snel weer verschijnen. Wij zijn zowel voor particulieren als bedrijven in te zetten. Laat ons je woning of bedrijfspand schimmelvrij maken. Goed om te weten, is dat wij een milieuvriendelijke aanpak hebben en eerlijke prijzen hanteren. Bij ons hoeven geen voorrijkosten te worden betaald. Ben je benieuwd naar onze milieuvriendelijke aanpak? Of wens je meer te weten over onze prijzen? Bel dan voor meer informatie.

  Ontdek ons voordeel

  Wist je dat Pestec je veel voordelen te bieden heeft? Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in ongediertebestrijding. Daarnaast hebben wij goed opgeleide en professionele vakmensen in dienst. Naast de zwam, verdelgen wij ook insecten en ongedierte. Bijvoorbeeld:

  Laat ons zo vlug mogelijk de schimmel verdelgen, zodat verdere schade voorkomen kan worden. Neem direct contact met ons op.

  zwam

  Laat ons je ruimte schimmelvrij maken

  Mogen wij je woning of bedrijfspand schimmelvrij maken? Zet ons dan vandaag nog in, zodat wij de schimmel effectief kunnen verdelgen. Benader ons snel voor een afspraak via
  085-7604344, stuur een mail naar info@pestecongediertebestrijding.nl of vul ons online contactformulier in. Laat ons de zwam vakkundig aanpakken!

  Bel direct 085-7604344
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp