skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Overlast van zilvervisjes? Schakel Pestec Ongediertebestrijding in

  Heb je zilvervisjes in huis of in je bedrijfspand en ervaar je daarvan steeds meer overlast? Om dit probleem niet uit de hand te laten lopen, is het belangrijk zo snel mogelijk met de bestrijding te beginnen. Pestec Ongediertebestrijding is met al zijn ervaring en deskundigheid je specialist. Zowel het bestrijden als het voorkomen van ongedierte zoals zilvervisjes behoort tot onze specialiteiten. Wij zetten daarbij in op een duurzame en milieuvriendelijke aanpak. Bovendien zijn wij altijd bereikbaar en hanteren wij gunstige tarieven. Kortom, maak vandaag nog van de diensten van Pestec gebruik om ongedierte te verdelgen.

  Oorzaken en gevolgen van zilvervisjes

  Zilvervisjes voeden zich graag met papier, karton en behang en voelen zich thuis in vochtige omgevingen. Om aanwezigheid van deze diertjes zo veel mogelijk te voorkomen, zou je er dan ook goed aan doen voor een goede ventilatie te zorgen, met name in de badkamer. Verder is het ook verstandig om altijd je voedselresten en oud papier snel weg te werken. Heb je toch overlast van zilvervisjes, dan is dat vervelend. Zij zijn namelijk in staat bacteriën en andere vuiligheden te verspreiden en kunnen allergische reacties veroorzaken. Bovendien kunnen zij je behang en belangrijke papieren aantasten. Al bij al zorgen deze indringers voor onhygiënische taferelen. Het is dus van groot belang om bij overlast zo snel mogelijk in te grijpen om de schade beperkt te houden.

  Zilvervisjes bestrijden
  Zilvervisjes

  De voordelen van bestrijdingsmethoden van Pestec

  Als je voor het terugdringen van ongemakken door zilvervisjes kiest voor Pestec Ongediertebestrijding, dan maak je om vele redenen de juiste keuze. Wij zitten al veertig jaar in het vak van ongediertebestrijding en weten voor elk probleem de beste aanpak te realiseren. De volgende voordelen maken Pestec uniek ten opzichte van andere bestrijders van ongedierte:

  • Enkel goed opgeleide en vakkundige specialisten
  • Eerlijke prijzen; geen voorrijkosten
  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • Op aanvraag een gifvrije bestrijding (bij muizenbestrijding)
  • Milieubewuste bestrijdingsmethoden
  • Na de verdelging nemen wij ook maatregelen ter preventie

  houtworm bestrijder

  Bel of mail ons

  Heb je vastgesteld dat je een buitensporige hoeveelheid zilvervisjes in huis hebt? Laat dan Pestec Ongediertebestrijding dit ongedierte verdelgen en weren voor in de toekomst. Ben je nieuwsgierig naar wat Pestec voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om snel contact met ons op te nemen. Telefonisch kan dat via 085-7604344, per e-mail met info@pestecongediertebestrijding.nl of vul ons online contactformulier in. Kom in contact met Pestec Ongediertebestrijding en zorg ervoor dat de overlast van zilvervisjes snel verleden tijd is.

  Bel direct 085-7604344
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp