skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Last van muizen in huis? Pestec Ongediertebesrijding helpt!

  Muizen zijn een veel voorkomend probleem in woningen en bedrijfspanden. Ze zijn vaak op zoek naar warmte, onderdak en voedsel en water. Helaas kunnen ze ook zorgen voor schade aan je woning. Voordat je actie onderneemt is het van belang dat je weet met welke soort je te maken hebt. De uiterlijke kenmerken zijn soms nauw verwant aan die van ratten. Heb je ontdekt van welke soort je last hebt dan is het tijd om Pestec Ongediertebestrijding in te schakelen. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het bestrijden en weren van diverse ongedierte. Maak direct een afspraak om de muizen te bestrijden.

  Schade door overlast van muizen

  De schade hangt af van de grootte en de hevigheid van deze ongewenste gasten. Vaak gaan ze geruisloos door je huis maar brengen ze onderweg viezigheid met zich mee. Denk daarbij aan buiksmeer, viezigheid van de vacht en de urine. Op den duur kan dit zorgen voor schade aan je gezondheid en dat van je huisdieren. Zo kunnen deze beestje bacteri├źn, virussen en parasieten met zich meedragen. Schade aan je woning of bedrijfspand ontstaat vaak aan de muren of vloeren. Maar ook knaagschade aan je kabels en buizen en besmetting van voedsel komt voor. Voorkom gevaarlijke situaties aan laat tijdig een specialist langs komen voor de bestrijding van muizen.

  Muizen bestrijden
  Muizen

  De werkwijze en de voordelen bij Pestec Ongediertebestrijding

  Wanneer je zeker weet dat je met muizen of ratten te maken hebt, gaan wij aan de slag met onderzoeken. Met de juiste apparatuur weten wij de grootte en de hevigheid in kaart te brengen. Op basis daarvan bepalen we de juiste aanpak met onze milieuvriendelijke middelen en technieken. Ook bieden wij mogelijkheden op het gebied van preventie bij ongedierte. Voor welke doeleinden je ons ook nodig hebt, je profiteert altijd van:

  • Enkel goed opgeleide en vakkundige specialisten
  • Eerlijke prijzen; geen voorrijkosten
  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • Op aanvraag een gifvrije bestrijding
  • Milieubewuste bestrijdingsmethoden
  • Uitstekende preventiemaatregelen

  Muizen

  Muizen laten bestrijden? Neem direct contact met ons op

  Wil jij op een effectieve manier muizen laten bestrijden zonder milieuvervuilend gif?
  Neem dan eens contact op met Pestec Ongediertebestrijding. Weet je niet zeker of je overlast hebt van deze ongewenste gasten? Dan stellen wij vooraf een aantal vragen en komen eventueel langs voor check. Je kunt ons altijd telefonisch bereiken via 085-7604344, per e-mail via info@pestecongediertebestrijding.nl of door een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Onze specialisten komen graag bij je langs om de muizen te bestrijden.

  Bel direct 085-7604344
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp