skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

Al 40 jaar helpen wij u snel van uw ongedierte af

Word jij geplaagd door knaagdieren? Pestec Ongediertebestrijder verlost je vakkundig van je rattenplaag, muizenplaag en andere soorten knaagdieren. Wist u dat een huismuis binnen slechts 6 weken volwassen is en zich kan voortplanten? Dit resulteert in gemiddeld 6 tot 10 nesten per jaar, waardoor een enkele muis kan oplopen tot een plaag van 2600 muizen.

Op aanvraag maken onze vakkundig opgeleide specialisten gebruik van gifvrije verdelgingsmethoden bij het bestrijden van muizen. Onze specialisten weten vallen en klemmen op dusdanige wijze te plaatsen zodat de dieren niet onnodig hoeven te lijden. Onze ongediertebestrijding is 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00 en we rekenen geen voorrijkosten. Geniet nu van de scherpe prijzen en snelle service die Pestec biedt. Twijfel niet langer en neem nu contact met ons op zodat wij snel uw knaagdieren kunnen bestrijden en weren.

ratten bestrijden
Ratten
Muizen bestrijden
Muizen

24/7 bereikbaar en eerlijke prijzen

Onze ongediertebestrijding heeft veel voordelen voor u. En met onze 40 jaar ervaring is geen klus ons te groot. Wij hanteren milieuvriendelijke bestrijdingsmethoden. Ook zijn onze specialisten vakkundig opgeleid en zijn 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00. Wij hanteren ook preventieve maatregelen zodat uw ongedierte niet snel zal terugkeren. Maak snel gebruik van onze diensten en voorkom kans op ziekteverspreiding en verdere knaagschade.

Onze voordelen zijn:

  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • eerlijke prijzen
  • geen voorrijkosten
  • 40 jaar ervaring
  • gifvrije aanpak op aanvraag (bij muizenbestrijding)
  • milieubewuste bestrijding

Wij verdelgen uw plaag snel en effectief

Heeft u last van knaagschade? Wacht niet te lang! Knaagdieren kunnen grote schade aanrichten en zelfs ziekten en virussen verspreiden. Denk aan E. Coli, de ziekte van Weil, pseudovogelpest, varkenspest en tuberculose. Wij zijn beschikbaar voor bedrijven en particulieren. Neem snel contact met ons op wanneer u vermoedt dat er muizen in uw muur zitten. Wij zijn specialisten op het gebied van weren en verdelgen van knaagdieren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u genoeg van de geluiden in de muren, in het plafond of onder de vloer? Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie. Onze verdelger neemt ook maatregelen om knaagdieren te weren. Bel naar 015-8872269, stuur een mail naar info@pestecongediertebestrijding.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag langs voor een vakkundige verdelging van jouw rattenplaag.

knaagdieren bestrijden

Bel direct 015-8872269
WhatsApp chat
Versturen via WhatsApp