skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Last van schimmel in huis? Pestec Ongediertebestrijding helpt!

  Heb je in je woning of bedrijfspand schimmel ontdekt en wil je hier zo snel mogelijk van af? Pestec Ongediertebestrijding lost het effectief voor je op. Muren en plafonds worden aangetast bij een tekort aan zonlicht en een slechte ventilatie. Op langere termijn zijn schimmels zelfs schadelijk voor je gezondheid. Denk aan ademhalingsproblemen, kans op luchtweginfecties en schimmelallergie. Voorkom dat het zich verspreidt en schakel tijdig professionele specialisten in. Wij beschikken over de juiste middelen en apparatuur om schimmel effectief te bestrijden.

  Hoe je schimmel herkent

  Schimmel is eenvoudig te herkennen aan de donzige of pluizige plekken. De kleur is vaak bruin met witte randen. Het kan ook een gele plak met lichtere randen zijn. Schimmels ontstaan vaak door vochtige ondergronden. Vandaar dat je ze in huis ook vaak treft in kruipruimtes en kelders. Andere schimmels zijn op een andere manier zichtbaar. Denk aan bedorven voedsel, daarbij zie je een grijze of witte laag. Wil je schimmels in huis verwijderen, laat dit dan over aan een vakkundig bedrijf. Wij bij Pestec zijn hier in gespecialiseerd en hebben de juiste kleding en attributen voor de bestrijding.

  Schimmel bestrijden
  Schimmel

  Onze efficiënte werkwijze bij het verdelgen

  Wanneer je door ons schimmel in jouw bedrijfspand of huis wilt laten verwijderen, bent je verzekerd van een efficiënte aanpak. Wij hebben al meer dan 40 jaar kennis en ervaring in bestrijding en preventie. Goed om te weten, is dat wij dus niet alleen zorgen voor het verdelgen maar ook het verweren. Zo voorkom je in de toekomst nieuwe schimmels. Bovendien werken wij enkel met milieuvriendelijke middelen en hanteren wij eerlijke prijzen. Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

  Ontdek alle voordelen van onze service

  Naast het verwijderen van schimmel, bieden wij bij Pestec nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je bij ons ook andere soorten ongedierte laten verdelgen of weren. Heb je bijvoorbeeld last van muizen, ratten, bedwantsen of vlooien in huis? Laat ons professionele vakmensen dan een langskomen. Wanneer je ons inschakelt, profiteer je altijd van:

  • Eerlijke prijzen
  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • Geen voorrijkosten
  • Milieubewuste bestrijding
  • Gifvrij bestrijden op aanvraag (bij muizenbestrijding)

  Schimmel

  Schimmel in huis? Neem direct contact met ons op

  Heb je onze hulp nodig voor het verwijderen van schimmels in je woning of bedrijfspand? Of heb je nog vragen over onze dienstverlening? Neem gerust vrijblijvend contact op via 085-7604344, stuur een mail naar info@pestecongediertebestrijding.nl of vul ons online contactformulier in. Laat ons de schimmel vakkundig verwijderen!

  Bel direct 085-7604344
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp