skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Pestec Ongediertebestrijding: voor effectieve actie tegen bedwantsen

  Bedwantsen komen het vaakst voor in slaapkamers. Wanneer je de aanwezigheid van bedwants constateert, dan is er hoogstwaarschijnlijk sprake van een plaag. Dit is uiteraard een erg vervelende ontdekking, vooral vanwege de plaats waar deze diertjes zich meestal bevinden: in bed. Behalve dat het onsmakelijk is, kunnen zij ook nog eens flinke huidirritatie veroorzaken. Het is dus cruciaal om dit ongedierte snel uit je bed en slaapkamer te elimineren. Roep daarvoor de hulp van Pestec Ongediertebestrijding in. Als specialist in het verdelgen én preventief weren van ongedierte zetten wij hoog in op een duurzame en milieuvriendelijke werkwijze. Daarnaast zijn onze diensten gunstig geprijsd en scoren wij hoog op bereikbaarheid. Lees verder over bestrijding van bedwantsen of neem contact met ons op.

  Bedwantsen bestrijden
  Bedwantsen

  Bedwantsen: oorzaken en gevolgen

  De aanwezigheid van bedwantsen in slaapvertrekken is de laatste decennia wereldwijd aan het toenemen. Dat komt doordat dit ongedierte zich snel en veelvuldig kan voortplanten, maar ook het toenemende internationale reisverkeer speelt hierbij een rol. Door je kleding en beddengoed regelmatig grondig te controleren en te reinigen (op zo hoog mogelijke temperatuur) kun je al veel potentiële nare situaties voorkomen. Desondanks kan het gebeuren dat één of meerdere bedwantsen zich in je bed nestelen. Zij gaan op je huid zitten om bloed tot zich te nemen. Bij mensen kan dit behoorlijke huidirritatie opleveren in de vorm van pijnlijke of jeukende bultjes. Zodra je dit constateert is het dan ook raadzaam zo snel mogelijk maatregelen te treffen.

  De voordelen van bestrijdingsmethoden van Pestec

  Pestec Ongediertebestrijding is om vele redenen populair bij zijn klanten. Met onze kwaliteitsaanpak zitten wij al 40 jaar in het vak van het voorkomen en verdelgen van ongedierte. Wij weten dan ook in elke situatie weer de beste werkwijze te verwezenlijken. Om de volgende redenen is de aanpak van Pestec Ongediertebestrijding uniek:

   

  • Enkel goed opgeleide en vakkundige specialisten
  • Eerlijke prijzen; geen voorrijkosten
  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • Op aanvraag een gifvrije bestrijding (bij muizenbestrijding)
  • Milieubewuste bestrijdingsmethoden
  • Na de verdelging nemen wij ook maatregelen ter preventie

  bedwantsen

  Overlast van bedwantsen? Contacteer ons

  Heb je ontdekt dat er zich bedwantsen bevinden in je slaapkamer of zelfs in bed? Wacht dan niet te lang, maar laat Pestec Ongediertebestrijding deze ongewenste indringers verwijderen. Pestec weert tegelijkertijd dit ongedierte voor in de toekomst. Neem contact met ons op door te bellen naar 0857-604344, te mailen naar info@pestecongediertebestrijding.nl of het contactformulier op onze website in te vullen. Pestec Ongediertebestrijding stelt dan een persoonlijke offerte op en zo spoedig mogelijk zorgen wij ervoor dat de bedwantsen uit je woning verdwenen zijn.

  Bel direct 0857-604344
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp