skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Treed op tegen kakkerlakken met Pestec Ongediertebestrijding

  Kakkerlakken vormen voor veel mensen wellicht de ultieme belichaming van ongedierte. Wanneer je deze hoogst onhygiënische diertjes in huis of in je bedrijfspand ziet, dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk zien verdwijnen. Een enkele kakkerlak aanpakken is dan misschien nog wel te doen, maar wees je ervan bewust dat zij meestal in groepen leven en eitjes meedragen. Waar er zich eentje bevindt, zijn er vaak meerdere in de buurt of nog op komst. Een effectieve, doelgerichte en totale aanpak is dan ook gewenst. Hiervoor ben je bij Pestec Ongediertebestrijding aan het juiste adres. Bovendien verdelgen en weren wij op een milieubewuste en duurzame manier en hanteren wij eerlijke tarieven voor onze diensten. Lees verder of neem contact met ons op.

  Kakkerlakken bestrijden
  Kakkerlakken

  De oorzaken en gevolgen van kakkerlakken in huis

  In principe kunnen kakkerlakken zich in elk huis of bedrijfspand nestelen. Over het algemeen worden zij vaak in keukens, garages of magazijnen aangetroffen. Meestal worden ze gelokt door eten of etensresten. Door altijd te zorgen voor een schone en opgeruimde keuken maak je dus de kans het kleinst dat kakkerlakken bij jou in huis komen. Desondanks kunnen deze diertjes ook met gemak enkele weken zonder eten. Mede daardoor is er nooit een garantie te geven dat zij zich niet in of rond jouw huis zullen vestigen. De gevolgen van een kakkerlakkengroep kunnen heel vervelend zijn. Met gemak verspreiden zij bacteriën en ziektes, ook via hun uitwerpselen. Kom dus direct in actie zodra je kakkerlakken constateert.

  Pestec Ongediertebestrijding: uniek om de werkwijze

  Bij Pestec Ongediertebestrijding werken louter professionals die goed zijn opgeleid en over een ruime ervaring beschikken met het verdelgen van ongedierte. Daarnaast beschikken wij over alle deskundigheid in preventief weren van ongenode gasten. In elke situatie weten wij weer de beste aanpak te realiseren. De volgende kenmerken maken Pestec Ongediertebestrijding zo uniek:

  • Enkel goed opgeleide en vakkundige specialisten
  • Eerlijke prijzen; geen voorrijkosten
  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • Milieubewuste bestrijdingsmethoden
  • Na de verdelging nemen wij ook maatregelen ter preventie

  Kakkerlakken

  Kakkerlakken in huis? Neem snel contact op

  Heb je helaas vastgesteld dat er kakkerlakken in of rond jouw woning of bedrijfspand zitten? Laat dit probleem dan niet uit de hand lopen, maar pak dit doelgericht en kordaat aan. Voor een effectieve verdelging van dit vieze ongedierte neem je contact op met Pestec Ongediertebestrijding. Dit kan door te bellen naar 085-7604344, door te mailen naar info@pestecongediertebestrijding.nl of door een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Wij maken vervolgens meteen een plan van aanpak en zorgen ervoor dat de kakkerlakken spoedig verdwenen zijn.

  Kakkerlakken

  Bel direct 085-7604344
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp