skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Laat ons jouw ongewenste wespen bestrijden

  Heb je veel overlast van wespen en wellicht een wespennest? Laat Pestec Ongediertebestrijding deze wespen direct bestrijden. Een wespennest kan voor veel overlast zorgen. Deze insecten zoemen wellicht om je heen wanneer je rustig een drankje aan het drinken bent in de tuin, waarop ze zelfs agressief kunnen worden en gaan steken. Een wespennest verwijderen kunt u dan ook beter niet zelf doen. Laat het over aan een echte specialist, zodat jouw ongewenste wespennest vakkundig bestreden wordt. Wil je snel van jouw wespen af? Neem dan direct contact op met Pestec Ongediertebestrijding!

  Hoe wij de wespen in of rondom uw woning bestrijden

  De eerste stap die wij verrichten is lokaliseren waar de wespen en hun nest zich bevinden. Dit doen wij door de vliegroute van de insecten te volgen. Vervolgens gaan wij over op het verwijderen van het wespennest, wat een stuk minder gemakkelijk is. De wespen zullen namelijk gaan steken. Gelukkig hebben onze specialisten beschermende pakken aan, waardoor het wespennest doeltreffend verwijderd kan worden. Wil je toch zelf de insecten proberen te bestrijden? Dit raden wij ten zeerste af. Raadpleeg onze professionals vandaag nog!

  wespen

  De werkwijze van Pestec Ongediertebestrijding

  Ons bedrijf heeft gespecialiseerde professionals in dienst die al jarenlange ervaring hebben in hun vak. Zij kunnen wespen, evenals diverse insecten en ongedierte snel en gemakkelijk verdelgen. Daarnaast kunnen wij ook voor preventieve maatregelen zorgen, zodat jouw ongenode gasten niet gauw meer zullen verschijnen. Bij ons profiteer je van vele voordelen. Wat ons definieert, kun je hieronder lezen. Onze kenmerken zijn:

  • Goed opgeleide en vakkundige specialisten in huis
  • U betaalt geen voorrijkosten
  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • Milieuvriendelijke bestrijdingsmethoden
  • Mogelijkheid tot preventieve maatregelen
  • hanteren van scherpe prijzen

  Profiteer vandaag nog van onze scherpe prijzen en milieuvriendelijke bestrijdingsmethoden. Neem direct contact met ons op!

  Wespen

  Wespen in uw woning? Zet ons direct in

  Ben je erachter gekomen dat er wel erg veel wespen rondom uw huis vliegen? En vermoed je dat deze insecten wellicht een nest in jouw tuin hebben? Dat is heel vervelend. Twijfel in dat geval niet langer en zet Pestec in om deze vervelende insecten doelgericht te verdelgen. Neem contact op door te bellen naar 085-7604344, te mailen naar info@pestecongediertebestrijding.nl of door een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Laat ons de wespen voorgoed verdelgen en jouw woning voorzien van preventieve maatregelen.

  Bel direct 085-7604344
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp