skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Jouw professionele ongedierte bestrijder in Utrecht

  Ben jij in Utrecht op zoek naar een professionele bestrijder of verdelger van ongedierte? Maak dan eens een afspraak met Pestec Ongediertebestrijding. Wij verzorgen bestrijding en preventie bij particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om ongedierte in je huis of rondom je huis of bedrijfspand, wij verdelgen en weren op een milieuvriendelijke manier. Wij zijn gespecialiseerd in het verdelgen van onder andere insecten, muizen, wespen, kakkerlakken en bedwantsen. Daarnaast zijn wij 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00, hanteren wij eerlijke prijzen en rekenen wij geen voorrijkosten. Kortom, schakel ons in voor het verdelgen en weren van ongedierte in Utrecht!

  Last van een plaag?
  Morgen opgelost!

  1

  Bel 030-760 05 60

  Of vul het offerteformulier in

  2

  Ontvang een prijsopgraaf en maak direct een afspraak

  3

  Binnen 24 uur komen wij langs
  Probleem opgelost

  Kies voor effectieve ongedierte bestrijding en preventie

  Wanneer je een bestrijder in Utrecht nodig hebt voor ongedierte zoals ratten, spinnen, muizen en duiven, of als verdelger van insecten zoals houtworm, boktor, wespen, vlooien en kakkerlakken, dan zorgen wij voor een effectieve bestrijding. Om te voorkomen dat je in de toekomst ook te maken krijgt met deze ongewenste bezoekers, verzorgen wij ook een complete preventie. Voorkomen is beter dan genezen, vandaar dat wij ook gespecialiseerd zijn in duivenwering. Is het lastig te bepalen of je te maken heeft met ongedierte? Laat ons in elk geval langs komen voor een check. Eventueel kunnen we direct bij jou de ongedierte bestrijden.

  Alle informatie over ongedierte- en insecten bestrijding

  Bij Pestec ben je voor bestrijding en preventie in Utrecht verzekerd van de juiste aanpak. Wij werken enkel met ervaren en vakkundige specialisten. Ook werken wij met hoogwaardige materialen en zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste producten en methoden. Bovendien hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring in het vak! Zo ben je altijd verzekerd van het beste resultaat op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie. Dit ongedierte en deze insecten kunnen wij bij jou verdelgen:

  • Muizen en ratten
  • Wespen en duiven
  • Zwam en schimmel
  • Houtworm en boktor
  • Zilvervisjes, vlooien en bedwantsen
  • Kakkerlakken, spinnen en spinnenweb

  Voorkom dat er meer ongedierte je woning of bedrijf binnendringt en schakel vandaag nog onze specialisten in. Zo voorkom je schade en bacteriën in jouw woning of bedrijf in Utrecht!

  ongediertebestrijding Utrecht

  Neem direct contact op voor ongedierte preventie in Utrecht

  Heb jij onze hulp nodig voor bestrijding in Utrecht van onder andere houtworm, boktor, zilvervisjes, bedwantsen of kakkerlakken? Wij komen graag bij je langs. Ook bij het weren van schimmel, zwam of spinnenwebben. Bel gerust naar 030-760 05 60 stuur een e-mail naar info@pestecongediertebestrijding.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zijn jouw professionele ongediertebestrijder in Utrecht!

  Gewone Houtworm Bestrijden
  Houtworm / Houtwormkevers
  Boktor Houtworm Verdelgen
  Boktor
  Muizen Bestrijden
  Muizen
  Ratten Bestrijden
  Ratten
  Wespen Bestrijden
  Wespen
  Vlooien Bestrijden
  Vlooien
  Spinnen Bestrijden
  Spinnen
  Duiven Bestrijden
  Duiven
  Kakkerlakken Bestrijden
  Kakkerlakken
  Zilvervisjes Bestrijden
  Zilvervisjes
  Bedwantsen Bestrijden
  Bedwantsen
  Bel direct 030-7600560
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp