skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Wij zijn je specialist in ongediertebestrijding in Schiedam

  Zoek je in Schiedam een professioneel bedrijf in ongediertebestrijding? Bij Pestec Ongediertebestrijding zit je helemaal goed. Wij staan voor je klaar wanneer je last hebt van ratten, wespen, spinnen, kakkerlakken, houtwormen of boktorren. Wij zijn in staat om ze met de juiste middelen en methodes te bestrijden en te weren uit je woning of pand. Heb je behoefte aan meer informatie over onze aanpak bij het verwijderen van houtaantasters, insecten en knaagdieren? Lees dan verder of benader ons direct en maak een afspraak. Onze ongediertebestrijder staat graag voor je klaar in Schiedam.

  Last van een plaag?
  Morgen opgelost!

  1

  Bel 010-2004282

  Of vul het offerteformulier in

  2

  Ontvang een prijsopgraaf en maak direct een afspraak

  3

  Binnen 24 uur komen wij langs
  Probleem opgelost

  Overlast van houtwormen, ratten en zilvervisjes

  De aanwezigheid van vlooien, bedwantsen, ratten, muizen en spinnen wordt als heel vervelend en onhygiënisch ervaren. Wanneer ze in grote getalen aanwezig zijn in je huis of pand in Schiedam, kan het zelfs tot gevaarlijke situaties leiden. Denk aan kabels die kapot worden geknaagd door ratten en muizen. Of houtwormen en boktorren die het hout van je schuur of balken aantasten. Ten slotte zijn deze insecten en knaagdieren verantwoordelijk voor het verspreiden van ziektes. Het is daarom verstandig om een specialist zoals Pestec Ongediertebestrijding in te schakelen voor voor adequate wering en bestrijding.

  Onze gespecialiseerde ongediertebestrijder

  Onze professionals hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Zij weten alles op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie. Zowel bedrijven als particulieren kunnen op onze hulp rekenen in Schiedam. Kies je voor onze diensten? Dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Eerlijke prijzen
  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • Geen voorrijkosten
  • Milieubewuste bestrijding
  • Gifvrij bestrijden op aanvraag (bij muizenbestrijding)

  Wanneer je ons inschakelt, willen wij eerst meer weten over je situatie. Welke dieren of insecten zorgen voor overlast? En waar bevindt het ongedierte zich? Vervolgens kunnen wij in Schiedam aan de slag gaan met de bestrijding. De middelen en methodes die wij gebruiken, worden aangepast op het ongedierte dat aanwezig is. Op deze manier kunnen wij het beste resultaat bereiken.

  ongediertebestrijding Schiedam

  Benader ons vanuit Schiedam voor de preventie van ongedierte

  Zoek je in Schiedam een specialist die je kan helpen met de bestrijding van schimmel, zwam, houtworm of boktor? Of wil je je huis weren tegen vlooien, spinnen, wespen, ratten, muizen bedwantsen of zilvervisjes? Neem dan contact met ons op via 010-2004282, mail naarinfo@pestecongediertebestrijding.nl of vul het online contactformulier in. Je kunt dan in Schiedam rekenen op de hulp van onze ongediertebestrijder.0103076745

  Gewone Houtworm Bestrijden
  Houtworm / Houtwormkevers
  Boktor Houtworm Verdelgen
  Boktor
  Muizen Bestrijden
  Muizen
  Ratten Bestrijden
  Ratten
  Wespen Bestrijden
  Wespen
  Vlooien Bestrijden
  Vlooien
  Spinnen Bestrijden
  Spinnen
  Duiven Bestrijden
  Duiven
  Kakkerlakken Bestrijden
  Kakkerlakken
  Zilvervisjes Bestrijden
  Zilvervisjes
  Bedwantsen Bestrijden
  Bedwantsen
  Bel direct 010-2004282
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp