skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

Hulp bij ongediertebestrijding in Rijswijk

Heb jij in Rijswijk te maken met ongedierte zoals bedwantsen, vlooien, ratten, muizen of spinnen? Schakel dan de specialisten van Pestec Ongediertebestrijding in. Wij staan paraat voor zowel particulieren als bedrijven. Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verdelgen en verweren van onder andere wespen, houtworm. boktor, duiven, zilvervisjes, bedwantsen en kakkerlakken. Met onze milieuvriendelijke producten en de beste methodes zorgen wij snel voor het gewenste resultaat. Lees verder als je meer wilt weten over onze aanpak. Of maak direct een afspraak met onze ongedierte bestrijder vanuit Rijswijk.

Last van een plaag?
Morgen opgelost!

1

Bel 070-2213123

Of vul het offerteformulier in

2

Ontvang een prijsopgraaf en maak direct een afspraak

3

Binnen 24 uur komen wij langs
Probleem opgelost

Laat de bedwantsen, vlooien of muizen efficiënt verdelgen

Wanneer je in Rijswijk last hebt van ongedierte zoals vlooien, bedwantsen, ratten, muizen en spinnen, komen wij graag langs voor een effectieve aanpak. Het gehele jaar door is er kans op insecten en dieren. Op de warme zomerdagen zitten wespen in of rondom je huis. In in de koude wintermaanden zijn muizen en ratten vaak op zoek naar een warm plekje in je huis. Ondervind je overlast? Schakel dan tijdig onze specialisten in. Zo voorkom je onhygiënische en gevaarlijke situaties. Tevens kunnen houtwormen en boktorren schade toebrengen aan houten balken en schuren. Kortom, schakel ons in voor het verdelgen en verweren van ongedierte in Rijswijk.

Waarom onze aanpak het beste is

Wil je muizen, wespen, vlooien of kakkerlakken bestrijden in Rijswijk? Dan is het goed om te weten dat wij enkel met milieuvriendelijke middelen werken. Daarnaast zijn onze specialisten altijd op de hoogte van de nieuwste middelen en technieken. Wij houden dan ook altijd rekening met de hoeveelheid ongedierte, de soort en de grootte van de plaag. Op basis daarvan kunnen we het totale plaatje met de kosten en definitieve aanpak in kaart brengen. Of het nu gaat om preventie of ongediertebestrijding, je profiteert altijd van onze voordelen:

  • Eerlijke prijzen
  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • Geen voorrijkosten
  • Milieubewuste bestrijding
  • Gifvrij bestrijden op aanvraag (bij muizenbestrijding)

Laat vandaag nog je wensen weten en maak een afspraak voor de bestrijding in Rijswijk.

ongediertebestrijding Rijswijk

Schakel ons direct in voor bestrijding of preventie in Rijswijk

Wil je voor eens en voor altijd verlost zijn van zwam, houtworm, boktor of schimmel, rondom of in je bedrijfspand of woning? Of wil je vlooien, spinnen, wespen, ratten, muizen bedwantsen of zilvervisjes laten weren of bestrijden? Neem dan contact met ons op via 070-2213123
, mail naarinfo@pestecongediertebestrijding.nl of vul het online contactformulier in. Wij zijn jouw professionele partner op het gebied van efficiënte ongediertebestrijding in Rijswijk.

Gewone Houtworm Bestrijden
Houtworm / Houtwormkevers
Boktor Houtworm Verdelgen
Boktor
Muizen Bestrijden
Muizen
Ratten Bestrijden
Ratten
Wespen Bestrijden
Wespen
Vlooien Bestrijden
Vlooien
Spinnen Bestrijden
Spinnen
Duiven Bestrijden
Duiven
Kakkerlakken Bestrijden
Kakkerlakken
Zilvervisjes Bestrijden
Zilvervisjes
Bedwantsen Bestrijden
Bedwantsen
Bel direct 070-2213123
WhatsApp chat
Versturen via WhatsApp