skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Jouw specialist in Leiden in ongedierte preventie

  Als je naar een ongedierte bestrijder in Leiden zoekt, hoef je niet meer verder te zoeken. Schakel Pestec Ongediertebestrijding in. Het bestrijden van onder andere spinnen, vlooien, duiven, muizen, ratten en insecten, zoals wespen, bedwantsen, zilvervisjes, kakkerlakken en houtworm, is dagelijks werk voor ons. Wij gaan hierbij zeer milieuvriendelijk te werk. Verder staan wij 7 dagen per week van 08:00 tot 22:00 voor je klaar, hanteren we eerlijke prijzen en rekenen we geen voorrijkosten. Kortom, nodig ons uit in Leiden, zodat wij daar ongedierte kunnen verdelgen en weren!

  Last van een plaag?
  Morgen opgelost!

  1

  Bel 071-2001039

  Of vul het offerteformulier in

  2

  Ontvang een prijsopgraaf en maak direct een afspraak

  3

  Binnen 24 uur komen wij langs
  Probleem opgelost

  Nodig ons uit voor een effectieve bestrijding

  Waarom het verstandig is nu direct een verdelger van insecten, waaronder houtworm, wespen, vlooien, boktor en kakkerlakken, in te schakelen? En waarom je niet langer moet wachten met het benaderen van een bestrijder van ongedierte zoals spinnen, muizen, ratten en duiven? Omdat deze ongenode gasten aan jouw voorraad knagen, smerig zijn, bacteriën en ziektes kunnen verspreiden en grote schade kunnen aanbrengen in jouw huis of bedrijfspand. Wij komen graag naar Leiden om deze smerige beestjes te bestrijden, verdelgen én weren! Wij bieden namelijk ook diensten aan in preventie. Na het verdelgen van bijvoorbeeld bedwantsen, zilvervisjes, schimmel of zwam, voeren wij graag werkzaamheden uit waarmee we een volgende plaag weren. Denk aan duivenwering.

  Meer informatie over deze insecten- en ongedierte bestrijder

  Wij werken in Leiden voor bedrijven en particulieren. Bij ons ben je verzekerd van professionele, opgeleide en betrouwbare specialisten en tenminste 40 jaar ervaring in ongediertebestrijding en -preventie. De insecten en het ongedierte die wij bestrijden en verdelgen:

  Wij horen graag wat wij voor jou mogen verdelgen of bestrijden. Dit gebeurt volgens een milieuvriendelijke, vlotte en duurzame bestrijding. Wij pakken namelijk niet alleen de plaag, maar ook de oorzaak ervan aan. Zo is de kans op een nieuwe plaag aan ongedierte of insecten een stuk kleiner in Leiden!

  ongediertebestrijding Leiden

  Haal ons naar Leiden voor de preventie van ongedierte

  Zit er in jouw pand in Leiden een plaag van vlooien, spinnen, zilvervisjes, houtworm of boktor? Heb je last van muizen, ratten, wespen, duiven, bedwantsen of kakkerlakken? Wij kunnen al deze ongenode gasten professioneel voor jou bestrijden of verdelgen. Je kunt ons zelfs inschakelen om zwam, schimmel en spinnenweb te weren. Bel naar 071-2001039
  , stuur een mail naar info@pestecongediertebestrijding.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wanneer mogen wij naar Leiden komen voor een uitvoerige ongedierte- en insecten bestrijding?

  Gewone Houtworm Bestrijden
  Houtworm / Houtwormkevers
  Boktor Houtworm Verdelgen
  Boktor
  Muizen Bestrijden
  Muizen
  Ratten Bestrijden
  Ratten
  Wespen Bestrijden
  Wespen
  Vlooien Bestrijden
  Vlooien
  Spinnen Bestrijden
  Spinnen
  Duiven Bestrijden
  Duiven
  Kakkerlakken Bestrijden
  Kakkerlakken
  Zilvervisjes Bestrijden
  Zilvervisjes
  Bedwantsen Bestrijden
  Bedwantsen
  Bel direct 071-2001039
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp