skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Ongediertebestrijding door Pestec in Katwijk

  Wens je in Katwijk de hulp van een professional op het gebied van ongediertebestrijding? Benader dan de specialisten van Pestec Ongediertebestrijding. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons aankloppen voor het verdelgen van muizen, ratten, zwam, schimmel, vlooien en spinnen. Maar wij helpen je ook met de bestrijding van wespen, houtworm, boktor, duiven, kakkerlakken, zilvervisjes en bedwantsen. Voor het gewenste resultaat maken wij gebruik van de juiste middelen en methodes. Wil je meer te weten komen over onze aanpak? Lees dan verder of neem contact met ons op vanuit Katwijk. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct een afspraak te maken voor ongediertebestrijding door onze professional.

  Last van een plaag?
  Morgen opgelost!

  1

  Bel 071-2001039

  Of vul het offerteformulier in

  2

  Ontvang een prijsopgraaf en maak direct een afspraak

  3

  Binnen 24 uur komen wij langs
  Probleem opgelost

  Hulp bij het verdelgen van vlooien, bedwantsen of muizen

  Ongedierte zoals vlooien, bedwantsen, ratten, muizen en spinnen zijn zeer ongewenst in huis. De dieren en insecten zijn niet alleen onhygiënisch, ze kunnen ook gevaarlijke situaties veroorzaken in en om je huis of pand. Wespen vallen mensen en kunnen flink pijn doen. Houtwormen en boktorren tasten houten balken en schuren aan, waardoor de veiligheid van de constructie in gevaar komt. Ten slotte knagen ratten en muizen aan voorraden en kabels. Heb jij in je huis of pand in Katwijk last van ongedierte? Dan is het verstandig om een specialist van Pestec in te schakelen voor de juiste oplossing.

  Dit zijn de voordelen die wij bieden

  Om muizen, wespen, vlooien of kakkerlakken op een adequate manier te kunnen verdelgen in Katwijk, heb je de juiste kennis en middelen nodig. Gelukkig hebben wij van Pestec Ongediertebestrijding alles in huis om dit waar te maken. Onze vakmensen hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. In welke situatie zij ook terecht komen, zij vinden altijd een passende oplossing. Kies daarom voor onze diensten en geniet van de volgende voordelen:

  • Eerlijke prijzen
  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • Geen voorrijkosten
  • Milieubewuste bestrijding
  • Gifvrij bestrijden op aanvraag (bij muizenbestrijding)

  Benader ons vandaag nog vanuit Katwijk en geef je wensen wat betreft ongediertebestrijding aan ons door. Onze dieren en insecten verdelger zorgt dan voor een ongedierte vrij huis.

  ongediertebestrijding Katwijk

  Neem contact met ons op vanuit Katwijk voor hulp

  Wil je in Katwijk onze hulp bij schimmel, zwam, houtworm of boktor? Of heb je een bedrijfspand dat last heeft van vlooien, spinnen, wespen, ratten, muizen bedwantsen of zilvervisjes? Neem dan contact met ons op via 071-2001039
  , mail naar info@pestecongediertebestrijding.nl of vul het online contactformulier in. Wij komen graag bij je langs voor de juiste bestrijding in Katwijk.

  Gewone Houtworm Bestrijden
  Houtworm / Houtwormkevers
  Boktor Houtworm Verdelgen
  Boktor
  Muizen Bestrijden
  Muizen
  Ratten Bestrijden
  Ratten
  Wespen Bestrijden
  Wespen
  Vlooien Bestrijden
  Vlooien
  Spinnen Bestrijden
  Spinnen
  Duiven Bestrijden
  Duiven
  Kakkerlakken Bestrijden
  Kakkerlakken
  Zilvervisjes Bestrijden
  Zilvervisjes
  Bedwantsen Bestrijden
  Bedwantsen
  Bel direct 071-2001039
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp