skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Kies in Gouda voor de specialist in ongediertebestrijding

  Wens je in Gouda de hulp van een vakkundige ongediertebestrijder bij de bestrijding van ratten, muizen, wespen, vlooien of houtworm? Bij Pestec Ongediertebestrijding ben je aan het juiste adres. Wij bieden je bestrijding en preventie op maat bij kakkerlakken, zilvervisjes, duiven, bedwantsen, boktor, schimmel of zwam. Maar ook bij houtworm, muizen, ratten, wespen en vlooien kun je op onze hulp rekenen. Dit ongedierte kan voor heel veel schade in huis zorgen. Het is daarom verstandig om een specialist in te schakelen, die deze knaagdieren, insecten en houtaantasters met de juiste middelen en methodes kan aanpakken. Wil je meer te weten komen over de werkwijze van onze ongediertebestrijder? Dan kun je verder lezen of direct contact met ons opnemen. Wanneer je een afspraak met ons maakt, komen we graag bij je langs om de aanwezige insecten en dieren te verwijderen in Gouda.

  Last van een plaag?
  Morgen opgelost!

  1

  Bel 0182-759018

  Of vul het offerteformulier in

  2

  Ontvang een prijsopgraaf en maak direct een afspraak

  3

  Binnen 24 uur komen wij langs
  Probleem opgelost

  Overlast van houtwormen, ratten en zilvervisjes

  De aanwezigheid van vlooien, bedwantsen, ratten, muizen en spinnen in je huis of pand is heel onprettig. Ze kunnen niet alleen onhygiënisch zijn, maar zorgen ook voor gevaarlijke situaties in en om je woning of pand. Zo zorgen houtwormen en boktorren bijvoorbeeld voor aangetaste houten schuren en steunbalken. Ratten en muizen knagen aan je kabels, waardoor er kortsluitingen kunnen ontstaan. Ten slotte zijn ratten en muizen, naast ander ongedierte, verantwoordelijk voor de verspreiding van gevaarlijke ziektes. Heeft u in uw huis of pand in Gouda last van een vlooien, kakkerlakken, muizen, bedwantsen of een wespenplaag? Schakel dan onze specialist in voor vakkundige hulp.

  De voordelen die onze ongediertebestrijder te bieden heeft

  De vakmensen bij Pestec ongediertebestrijding hebben al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij hebben alles in huis om het aanwezige ongedierte op de juiste manier te bestrijden. Schakel ons vandaag nog in vanuit Gouda en geniet van de volgende voordelen:

  • Eerlijke prijzen
  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • Geen voorrijkosten
  • Milieubewuste bestrijding
  • Gifvrij bestrijden op aanvraag (bij muizenbestrijding)

  Wanneer je onze specialist inschakelt voor hulp, zullen wij eerst een aantal vragen stellen. Op de manier komen wij meer te weten over je situatie. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij je langs om de insecten, houtaantasters en knaagdieren op de juiste manier aan te pakken in Gouda.

  ongediertebestrijding Gouda

  Bel of mail vanuit Gouda voor de preventie van ongedierte

  Wil je in Gouda onze hulp bij het bestrijden van schimmel, zwam, houtworm of boktor? Of wens je hulp bij de bestrijding van vlooien, spinnen, wespen, ratten, muizen bedwantsen of zilvervisjes? Benader ons dan via 0182-759018
  , mail naarinfo@pestecongediertebestrijding.nl of vul het online contactformulier in. Onze ongediertebestrijder komt dan graag bij je langs in Gouda om het ongedierte op de juiste manier te verwijderen.

  Gewone Houtworm Bestrijden
  Houtworm / Houtwormkevers
  Boktor Houtworm Verdelgen
  Boktor
  Muizen Bestrijden
  Muizen
  Ratten Bestrijden
  Ratten
  Wespen Bestrijden
  Wespen
  Vlooien Bestrijden
  Vlooien
  Spinnen Bestrijden
  Spinnen
  Duiven Bestrijden
  Duiven
  Kakkerlakken Bestrijden
  Kakkerlakken
  Zilvervisjes Bestrijden
  Zilvervisjes
  Bedwantsen Bestrijden
  Bedwantsen
  Bel direct 0182-759018
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp