skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

Kies in Gouda voor de specialist in ongediertebestrijding

Wens je in Gouda de hulp van een vakkundige ongediertebestrijder bij de bestrijding van ratten, muizen, wespen, vlooien of houtworm? Bij Pestec Ongediertebestrijding ben je aan het juiste adres. Wij bieden je bestrijding en preventie op maat bij kakkerlakken, zilvervisjes, duiven, bedwantsen, boktor, schimmel of zwam. Maar ook bij houtworm, muizen, ratten, wespen en vlooien kun je op onze hulp rekenen. Dit ongedierte kan voor heel veel schade in huis zorgen. Het is daarom verstandig om een specialist in te schakelen, die deze knaagdieren, insecten en houtaantasters met de juiste middelen en methodes kan aanpakken. Wil je meer te weten komen over de werkwijze van onze ongediertebestrijder? Dan kun je verder lezen of direct contact met ons opnemen. Wanneer je een afspraak met ons maakt, komen we graag bij je langs om de aanwezige insecten en dieren te verwijderen in Gouda.

Last van een plaag?
Morgen opgelost!

1

Bel 0182-235157

Of vul het offerteformulier in

2

Ontvang een prijsopgraaf en maak direct een afspraak

3

Binnen 24 uur komen wij langs
Probleem opgelost

Overlast van houtwormen, ratten en zilvervisjes

De aanwezigheid van vlooien, bedwantsen, ratten, muizen en spinnen in je huis of pand is heel onprettig. Ze kunnen niet alleen onhygiƫnisch zijn, maar zorgen ook voor gevaarlijke situaties in en om je woning of pand. Zo zorgen houtwormen en boktorren bijvoorbeeld voor aangetaste houten schuren en steunbalken. Ratten en muizen knagen aan je kabels, waardoor er kortsluitingen kunnen ontstaan. Ten slotte zijn ratten en muizen, naast ander ongedierte, verantwoordelijk voor de verspreiding van gevaarlijke ziektes. Heeft u in uw huis of pand in Gouda last van een vlooien, kakkerlakken, muizen, bedwantsen of een wespenplaag? Schakel dan onze specialist in voor vakkundige hulp.

De voordelen die onze ongediertebestrijder te bieden heeft

De vakmensen bij Pestec ongediertebestrijding hebben al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij hebben alles in huis om het aanwezige ongedierte op de juiste manier te bestrijden. Schakel ons vandaag nog in vanuit Gouda en geniet van de volgende voordelen:

  • Eerlijke prijzen
  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • Geen voorrijkosten
  • Milieubewuste bestrijding
  • Gifvrij bestrijden op aanvraag (bij muizenbestrijding)

Wanneer je onze specialist inschakelt voor hulp, zullen wij eerst een aantal vragen stellen. Op de manier komen wij meer te weten over je situatie. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij je langs om de insecten, houtaantasters en knaagdieren op de juiste manier aan te pakken in Gouda.

ongediertebestrijding Gouda

Bel of mail vanuit Gouda voor de preventie van ongedierte

Wil je in Gouda onze hulp bij het bestrijden van schimmel, zwam, houtworm of boktor? Of wens je hulp bij de bestrijding van vlooien, spinnen, wespen, ratten, muizen bedwantsen of zilvervisjes? Benader ons dan via 0182-235157
, mail naarinfo@pestecongediertebestrijding.nl of vul het online contactformulier in. Onze ongediertebestrijder komt dan graag bij je langs in Gouda om het ongedierte op de juiste manier te verwijderen.

Gewone Houtworm Bestrijden
Houtworm / Houtwormkevers
Boktor Houtworm Verdelgen
Boktor
Muizen Bestrijden
Muizen
Ratten Bestrijden
Ratten
Wespen Bestrijden
Wespen
Vlooien Bestrijden
Vlooien
Spinnen Bestrijden
Spinnen
Duiven Bestrijden
Duiven
Kakkerlakken Bestrijden
Kakkerlakken
Zilvervisjes Bestrijden
Zilvervisjes
Bedwantsen Bestrijden
Bedwantsen
Bel direct 0182-235157
WhatsApp chat
Versturen via WhatsApp