skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Jouw specialist in Dordrecht in ongedierte preventie

  Heb jij een ongedierte bestrijder in Dordrecht nodig? Neem dan contact op met Pestec Ongediertebestrijding. Wij kunnen die ongewenste spinnen, vlooien, duiven, muizen, ratten en insecten zoals wespen, bedwantsen, zilvervisjes, kakkerlakken en houtworm voor jou bestrijden. Wat onze aanpak bijzonder maakt, is dat wij het verdelgen en weren van deze ongenode gasten milieuvriendelijk en bij muizenbestrijding zelfs gifvrij volbrengen. Onze andere voordelen? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00, hanteren eerlijke prijzen en rekenen nooit voorrijkosten. Kortom, laat ons in Dordrecht ongedierte verdelgen!

  Last van een plaag?
  Morgen opgelost!

  1

  Bel 078-2001045

  Of vul het offerteformulier in

  2

  Ontvang een prijsopgraaf en maak direct een afspraak

  3

  Binnen 24 uur komen wij langs
  Probleem opgelost

  Nodig ons uit voor een effectieve ongediertebestrijding

  Wij raden je aan nu direct onze verdelger van insecten, waaronder houtworm, wespen, vlooien, kakkerlakken en boktor, te benaderen. Wacht ook geen dag langer met het inschakelen van onze bestrijder van ongedierte, zoals muizen, ratten, spinnen en duiven. Waarom? Omdat ze smerig zijn, bacteriën en ziektes kunnen verspreiden, aan jouw voorraad knagen en ernstige schade kunnen aanbrengen in jouw huis of bedrijfspand. Nodig jij ons bij jou uit in Dordrecht? Dan komen wij alle indringers bestrijden, verdelgen én weren! Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in preventie. Denk aan duivenwering. Hoe wij een volgende plaag bedwantsen, zilvervisjes, schimmel of zwam kunnen weren? Dat onderzoeken we uitvoerig nadat we de huidige plaag verdelgen.

  Meer informatie over deze insecten- en ongedierte bestrijder

  Zowel bedrijven als particulieren uit Dordrecht kunnen ons inschakelen. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in ongediertebestrijding en -preventie en hebben louter professionele, volledig opgeleide en klantgerichte specialisten in dienst. Wij bestrijden en verdelgen de volgende insecten en divers ongedierte:

  Laat ons vandaag nog weten wat we voor jou mogen verdelgen of bestrijden. Wij gaan zeer efficiënt, vlot en duurzaam te werk. Zo pakken wij, nadat we de plaag hebben verwijderd, ook de oorzaak ervan aan. Hiermee verkleinen we de kans op een nieuwe plaag aan ongedierte of insecten enorm in Dordrecht!

  ongediertebestrijding Dordrecht

  Haal ons naar Dordrecht voor de preventie van ongedierte

  Zit jouw pand in Dordrecht vol met zilvervisjes, vlooien, spinnen, houtworm of boktor? Of zie jij in elke hoek muizen, ratten, duiven, wespen, bedwantsen of kakkerlakken wegschieten? Laat ons al deze ongenode gasten vakkundig voor jou verdelgen of bestrijden. Ook voor het weren van spinnenweb, zwam en schimmel, zijn wij jouw partner. Bel 078-2001045
  , mail naar info@pestecongediertebestrijding.nl of laat jouw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij komen graag naar Dordrecht voor een grondige ongedierte- en insecten bestrijding!

  Gewone Houtworm Bestrijden
  Houtworm / Houtwormkevers
  Boktor Houtworm Verdelgen
  Boktor
  Muizen Bestrijden
  Muizen
  Ratten Bestrijden
  Ratten
  Wespen Bestrijden
  Wespen
  Vlooien Bestrijden
  Vlooien
  Spinnen Bestrijden
  Spinnen
  Duiven Bestrijden
  Duiven
  Kakkerlakken Bestrijden
  Kakkerlakken
  Zilvervisjes Bestrijden
  Zilvervisjes
  Bedwantsen Bestrijden
  Bedwantsen
  Bel direct 078-2001045
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp