skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

Op zoek naar een ongedierte bestrijder in Amsterdam?

Pestec is jouw specialist in Amsterdam voor het bestrijden van onder andere ratten, muizen, wespen, vlooien en houtworm. Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor preventie op maat. Denk daarbij aan weren van zilvervisjes, bedwantsen, kakkerlakken, duiven, boktor, schimmel of zwam. Maar ook bij spinnen en spinnenweb staan wij paraat. Insecten en knaagdieren kunnen op den duur zorgen voor schade aan je woning of bedrijf. Schakel daarom tijdig onze specialisten in om het probleem snel te verhelpen. Wij werken met professionele middelen en methodes voor een effectieve bestrijding in Amsterdam.

Last van een plaag?
Morgen opgelost!

1

Bel 020-2443767
Of vul het offerteformulier in

2

Ontvang een prijsopgraaf en maak direct een afspraak

3

Binnen 24 uur komen wij langs
Probleem opgelost

Effectieve oplossing bij houtwormen, ratten en zilvervisjes

Ongewenste dieren en insecten als vlooien, bedwantsen, ratten, muizen en spinnen in je huis of pand lossen wij op met milieuvriendelijke producten. Aarzel dus niet om onze experts in te schakelen. Zo voorkomt u ziekte en gevaarlijke situaties in en om uw woning of pand. Wij hebben al meer dan 40 jaar mensen voorzien van professionele ongedierte bestrijding. Wil je voorkomen dat je schuren en steunbalken worden aangetast? Schakel ons dan ook in voor preventie. Wij geven het correcte advies en komen langs met de juiste middelen. Dit voorkomt een hoop gedoe zoals doorgeknaagde kabels door muizen of ratten. Maak direct een afspraak voor het verdelgen en weren van insecten of dieren in Amsterdam.

Ervaar de voordelen van ongedierte bestrijding in Amsterdam

Pestec heeft voor jouw woning of bedrijf in Amsterdam alles in huis om aanwezige ongedierte te verdelgen of te weren. Ook als je niet zeker weet of je te maken hebt met ongedierte, stellen wij een aantal vragen en plannen wij vervolgens een afspraak in voor een check. Mocht er veel overlast zijn dan komen wij snel langs om die vervelende insecten te bestrijden. Profiteer vandaag nog van de vele voordelen van onze service:

  • Eerlijke prijzen
  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • Geen voorrijkosten
  • Milieubewuste bestrijding
  • Gifvrij bestrijden op aanvraag (bij muizenbestrijding)

ongediertebestrijding Amsterdam

Bel of mail voor de ongedierte preventie in Amsterdam

Mogen wij in Amsterdam langskomen voor de preventie of bestrijding van schimmel, zwam, houtworm of boktor? Of heb je onze hulp nodig bij vlooien, spinnen, wespen, ratten, muizen bedwantsen of zilvervisjes bestrijding? Of heb je vragen over onze service? Benader ons dan via 020-2443767, mail naar info@pestecongediertebestrijding.nl of vul het online contactformulier in. Wij zijn jouw expert op het gebied van effectieve ongedierte bestrijding in Amsterdam.

Gewone Houtworm Bestrijden
Houtworm / Houtwormkevers
Boktor Houtworm Verdelgen
Boktor
Muizen Bestrijden
Muizen
Ratten Bestrijden
Ratten
Wespen Bestrijden
Wespen
Vlooien Bestrijden
Vlooien
Spinnen Bestrijden
Spinnen
Duiven Bestrijden
Duiven
Kakkerlakken Bestrijden
Kakkerlakken
Zilvervisjes Bestrijden
Zilvervisjes
Bedwantsen Bestrijden
Bedwantsen
Bel direct 020-2443767
WhatsApp chat
Versturen via WhatsApp