skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Wisseling Van De Seizoenen

  Wisseling van de seizoenen

  Een wisseling van de seizoenen, welk ongedierte je kunt verwachten

  Ander ongedierte in verschillende seizoenen

  De warme zomerdagen maken weer plaats voor de regenachtige herfst. Konden we niet zo lang geleden nog de hele avond buiten zitten, mag nu de verwarming alweer aan. De seizoenswisseling betekent ook dat we weer te maken krijgen met andere soorten ongedierte. We vertellen je graag wat meer over de ongedierte die je in verschillende seizoenen tegen kunt komen.

  Herfst

  Voor nu is het natuurlijk belangrijk te weten met welke ongedierte we in de herfst te maken kunnen krijgen. De herfst is een van de drukste ongedierte seizoenen, omdat ze de warmte van binnen op gaan zoeken. De beestjes die je in de herfst vooral tegen zult komen zijn vlooien, bedwantsen en spinnen. De vlooien trekken naar binnen op zoek naar voedsel en warmte. Bedwantsen worden vaak vanuit de vakantiebestemming meegenomen naar huis waardoor we vooral in de herfst veel meldingen van deze vervelende dieren zien. Spinnen zullen naar binnen gaan om zich hier voort te planten.

  Winter

  Tijdens de winter heb je de minste last van ongedierte, omdat deze de koude temperaturen niet overleven. Echter zijn er wel enkele beesten die hun schuilplaats zullen ontsnappen om op zoek te gaan naar warmte en voedsel. Vooral ratten en muizen komen vaak voor in de winter. Ratten en muizen vallen onder het ongedierte dat in alle seizoenen opduikt, maar omdat ze dus op zoek zijn naar warmte zul je er vooral in de winter last van ervaren. Zorg daarom dat je kieren en gaten goed dicht, en berg voedsel altijd goed op.

  seizoensgebonden ongedierte muizen

  Lente

  De warmer wordende temperaturen gaan gepaard met een nieuwe intocht van allerlei beestjes. Ongedierte wat in deze periode veel voor zal komen zijn kleermotten, duiven en kakkerlakken. Kleermotten en kakkerlakken gaan zich in deze periode namelijk voortplanten, en ook de paartijd van duiven vindt plaats in het voorjaar. Het kan ook zijn dat je in de lente al last begint te krijgen van verschillende steekinsecten.

  Zomer

  Voor de meeste steekinsecten is de zomer pas echt hoogtij. De meest voorkomende zijn muggen, maar ook wespen en bijen worden actief tijdens de zomer. Stekende insecten duiken al op in de lente, maar in de zomer zijn hun aantallen pas groot genoeg dat je er ook echt last van gaat ondervinden. Mieren en vliegen zorgen in de lente ook voor veel overlast.

  Last van ongedierte

  Hopelijk hebben we je voldoende kunnen informeren over welke ongedierte je tijdens alle seizoenen kunt tegenkomen. Ongeacht met welk type ongedierte je tijdens deze seizoenen te maken krijgt, de specialisten van Pestec Ongediertebestrijding halen ze voor je weg. Bel naar 015-8872269 of neem contact op door te mailen naar info@pestecongediertebestrijding.nl. Wij bestrijden ongedierte in alle seizoenen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Bel direct 085-7604344
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp