skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

Overlast door mieren? PESTEC helpt bij Mierenbestrijding.

Ervaar jij overlast van mieren binnenshuis of in de tuin? Ongedierte waaronder mieren zorgen vaak voor vervelende en onhygiƫnische leefomstandigheden. PESTEC raad daarom ook aan om altijd zo snel mogelijk te handelen als u last heeft van mieren in huis of in de tuin. Wilt u weten wat u kunt doen tegen een mierenplaag? Bel dan voor gratis advies tegen mierenbestrijding!

BEL PESTEC VOOR ADVIES

Wat te doen bij mieren overlast?

Overlast door mieren is soms moeilijk te bestrijden. Op het internet is veel te lezen over verschillende manieren die beloven het probleem op te lossen, maar in de realiteit is dit probleem vaak complexer dan gedacht. Mieren hebben vaak al jaren of maanden aan hun nest gebouwd waardoor huis en tuin middelen helaas niet meer voldoende zijn voor het permanent bestrijden van het mierennest. PESTEC kan helpen bij het bestrijden van hardnekkige of terugkomende mierenproblemen. Bel ons en vraag gratis voor advies afgestemd op jouw mierenprobleem!

PESTEC Werkwijze bij overlast van mieren

PESTEC heeft voor elk mierenprobleem een gepaste oplossing. Als er na het adviesgesprek is besloten om een afspraak te maken, komt er een ervaren & gecertificeerde collega van ons langs om te het probleem te localiseren en het probleem op te lossen. Het totale proces duurt doorgaans niet langer dan 1/1,5 uur. Bij PESTEC spreken we uiteraard altijd vooraf een prijs af!

  • Gratis adviesgesprek met afgesproken prijzen vooraf!
  • U plant een afspraak in
  • PESTEC komt langs om het probleem permanent te verhelpen
  • U geniet weer van een hygienische leefomgeving!
Teamfoto2
Bel direct 085-7604344
WhatsApp chat
Versturen via WhatsApp