skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Hulp op maat van Pestec Ongediertebestrijding in Leidschendam-Voorburg

  Wens je in Leidschendam-Voorburg de hulp van een vakkundige ongedierte verdelger? Dan ben je Pestec Ongediertebestrijding aan het juiste adres. Wij bieden onze hulp aan bedrijven en particulieren die last hebben van ongedierte zoals muizen, ratten, zwam, schimmel, vlooien en spinnen. Maar ook bij wespen, houtworm, boktor, duiven, kakkerlakken, zilvervisjes en bedwantsen weten wij raad. Door de juiste methodes en middelen te gebruiken, kunnen wij een optimaal resultaat realiseren. Ben je benieuwd geworden naar onze aanpak? Dan kunt je contact met ons opnemen voor meer informatie. Het is dan ook mogelijk om direct een afspraak te maken met onze vakkundige verdelger vanuit Leidschendam-Voorburg.

  Last van een plaag?
  Morgen opgelost!

  1

  Bel 070-2002024

  Of vul het offerteformulier in

  2

  Ontvang een prijsopgraaf en maak direct een afspraak

  3

  Binnen 24 uur komen wij langs
  Probleem opgelost

  Laat ons de kakkerlakken, bedwantsen of zilvervisjes verdelgen

  Wil je ongedierte zoals vlooien, bedwantsen, ratten, muizen en spinnen uit je huis of pand weren? Kies er dan voor om een professioneel bedrijf in te schakelen. Zij weten precies wat je moet doen om deze dieren en insecten buiten de deur te houden. Zij kennen ook de gevaren van ratten, muizen, houtwormen, boktorren en wespen. Ze knagen aan voorraden en kabels, tasten houten balken en schuren aan en zijn verantwoordelijk voor pijnlijke en soms levensgevaarlijke steken. Twijfel daarom niet, maar schakel vanuit Leidschendam-Voorburg onze specialist in voor hulp.

  Profiteer van de volgende voordelen

  Ongedierte zoals kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen, muizen en vlooien vereisen een specifieke bestrijdingsmethode. De specialisten van Pestec Ongediertebestrijding hebben kennis van deze verschillende bestrijdingsmethodes en kunnen op deze manier je woning of pand in Leidschendam-Voorburg ongediertevrij maken. Deze professionals hebben meer dan 40 jaar ervaring in ongediertebestrijding en preventie en weten daarom in iedere situatie op de juiste manier te handelen. Kies daarom voor onze diensten en profiteer van de volgende voordelen:

  • Eerlijke prijzen
  • 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00
  • Geen voorrijkosten
  • Milieubewuste bestrijding
  • Gifvrij bestrijden op aanvraag (bij muizenbestrijding)

  Wens je meer informatie over onze milieubewuste bestrijding? Benader ons dan vanuit Leidschendam-Voorburg. Natuurlijk kun je dan ook direct je persoonlijke wensen doorgeven aan onze ongedierte bestrijder.

  ongediertebestrijding Leidschendam-Voorburg

  Kies voor ongedierte preventie in Leidschendam-Voorburg

  Heb je in Leidschendam-Voorburg behoefte aan onze hulp bij schimmel, zwam, houtworm of boktor? Of heb je in je bedrijfspand last van vlooien, spinnen, wespen, ratten, muizen bedwantsen of zilvervisjes? Dan kun je contact met ons opnemen via 070-2002024
  info@pestecongediertebestrijding.nl of het online contactformulier invullen. Wij komen dan graag bij je langs in Leidschendam-Voorburg voor ongediertebestrijding op maat.

  Gewone Houtworm Bestrijden
  Houtworm / Houtwormkevers
  Boktor Houtworm Verdelgen
  Boktor
  Muizen Bestrijden
  Muizen
  Ratten Bestrijden
  Ratten
  Wespen Bestrijden
  Wespen
  Vlooien Bestrijden
  Vlooien
  Spinnen Bestrijden
  Spinnen
  Duiven Bestrijden
  Duiven
  Kakkerlakken Bestrijden
  Kakkerlakken
  Zilvervisjes Bestrijden
  Zilvervisjes
  Bedwantsen Bestrijden
  Bedwantsen
  Bel direct 070-2002024
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp