skip to Main Content
Geen voorrijkosten Voordelige prijzen Gegarandeerd resultaat Milieubewust 40+ jaar ervaring

  Laat uw Huis professioneel desinfecteren

  Als extra voorzorgsmaatregel tegen corona kiezen veel mensen voor het desinfecteren van hun huis. Een goede hygiëne is van cruciaal belang in het voorkomen van verdere besmetting in het huishouden. Het professioneel desinfecteren van ruimtes richt zich op het doden van virussen en bacteriën.

  Ongediertebestrijding

  Hoe wordt mijn Huis gedesinfecteerd?

  Onze specialisten komen langs bij in huis, en zijn gemiddeld 2 uur bezig met de spuitbehandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat 99% van de bacteriën/virussen per direct dood gaan en verdere verspreiding dus niet kan plaatsvinden. Zelf bent u tijdens deze behandeling niet aanwezig in uw huis, nadat onze specialisten de behandeling volledig hebben uitgevoerd kunt u weer veilig uw huis betreden.

  Wij maken gebruik van een krachtig werkend desinfectiemiddel tegen bacterien, schimmels en virussen. Dit middel behoudt zijn werking voor langere tijd en is geschikt voor apparatuur en materialen die in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren. Ook geschikt voor:
  –  ruimtes voor het verblijf van mensen
  – drinkwatertanks
  – vloeren, wanden, meubilair, etc.
  – ziekenhuizen en andere instellingen in de gezondheidszorg

  Werkwijze

  1. Onze specialisten komen langs bij u thuis .
  2. U kunt tijdens het desinfecteren niet in het pand aanwezig zijn. (gemiddeld twee uur)
  3. Na de behandeling kunt u direct weer veilig uw huis betreden.

  Waarom mijn Huis laten desinfecteren?

  Een goede hygiëne is van groot belang in de strijd tegen verspreiding van bacteriën en virussen. Door uw huis professioneel te laten desinfecteren bestrijd uw deze bacteriën en virussen en kiest u voor een goede hygiëne.

  Uiteraard kunt u er zelf alles aan doen om zo hygiënisch mogelijk te werk te gaan, denk hierbij aan uw handen tijdig te wassen en het schoonhouden van alle oppervlakten. Voor een veilige en compleet hygiënisch huis, kunt u het best kiezen voor een professionele desinfectie.

   

  Voor vragen en adviezen, neem direct contact op!

  Bel direct 085-7604344
  WhatsApp chat
  Versturen via WhatsApp